tv optreden
Door: Dirkjan
Blijf op de hoogte en volg Dirkjan
20 April 2009 | Turkmenistan, Asjchabad
Het regent dat het giet in Ashgabat. Mijn tulpen in de tuin zijn al verregent.
Dus met Maya en Jennet de bus gepakt naar de Chiulli, een mooi kloof een half uur rijden vanaf Asgabat om wilde tulpen te zoeken. Normaal is het een dor landschap maar nu zag het rood van de klaprozen en sommige velden prachtig geel.
In de kloof wat omhoog geklauterd en als een botanist rond gestruint. wilde irisen, wilde tulpen, klaprozen "ontdekt", en nog veel meer waar ik de naam niet van weet.
Verder druk bezig met mijn naamsbekendheid, bekijk deze link, tevens binnenkort te vinden op de website, www.caspianmap.org
Groetjes Dirkjan
20 April 2009 - 06:23
Inkie:
ja, ja, ik snap er nog steeds niets van, Dirkyan.
Hier staat alles achterlijk vroeg in bloei. Gisteren zelfs al bloeiend veenpluis gezien. -
15 Mei 2009 - 09:48
Ruth:
Hee dirkie!
Hoe ist? Kun je het nog een beetje volhouden? of ben je net weer in nederland geweest?
Of kom je nog deze kant op?
Wij hebben afgelopen weekend toen we bij opa en oma waren ook kleine klaprozen mee gekregen en instructies erbij van opa zodat ze bij ons in de tuin ook bloeien..dus druk bezig met het verzorgen van onze mini klaprozen..
Nou hoop dat alles goed gaat..en je moet maar een keertje laten weten wanneer je weer eens op nederlandse bodem bent..
liefs ruth -
25 Mei 2009 - 18:41
Marije:
Hee hee, heb je link bekeken, wat een taal, dat Turkmeens! Lijkt nergens op Russisch... Heb het wel weer na een halve minuut uitgezet, want begon toch een beetje te vervelen ;) -
26 Mei 2009 - 16:03
Margot En Benjamin:
Hallo,
wij plannen een reis naar Turkmenistan. Daarom zouden we graag met iemand spreken die er verblijft. Zou het mogelijk zijn je e-mailadres achter te laten op benjamindeclercq at hotmail.com?
Het zou een grote hulp vooruit zijn!